+36 70 771 1706 / ijaszsarok@gmail.com

Rólunk

Szolgáltató adatai:


Grünwald Leather Kft.
6754 Újszentiván, Jókai utca 14.

6725 Szeged, Kálvária sgt. 87/E.

Cégjegyzékszám: 06-09-025419

Adószám: 23777749-2-06

E-mail: ijaszsarok@gmail.com
Telefon: +36-70/771-1706

 

 

Bemutatkozás

 


Az Íjászsarok íjász és hagyományőrző boltot a Grünwald Leather Kft. üzemelteti, amely elsősorban bőr és cipőkellék kereskedéssel foglalkozik. Íjászboltunk megnyitását üzleti partnereink inspirálták, nap, mint nap találkoztunk ugyanis olyan gyártókkal, akik a mi alapanyagainkat használva hoztak létre igazi remekműveket, legyen szó akár egy szépséges tarsolyról, tegezről vagy akár egy gyönyörű, bőrrel bevont kompozit íjról. Így talán érthető, az is, miért csak a tradicionális íjászattal foglalkozunk, és miért fogalmazunk így szlogenünkben is: "Az íjászat nemcsak sport, hagyomány...."


 

Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy a kezdő és a gyakorlottabb íjászok is megtalálják a számukra megfelelő ár/érték arányú termékeket, így boltunkban a legegyszerűbb technikai jellegű kiegészítőktől kezdve a minőségi, egyedi, kézzel vésett, pácolt tegezek, tarsolyok is megtalálhatók.

Árukészletünk, cégünk filozófiájának megfelelően sohasem lesz végleges, folyamatosan keressük az új forrásokat, új beszállítókat annak érdekében, hogy a Dél-Alföldi régióban élők igényeire szabhassuk árukészletünket.